Australische dj's in tranen na grap

In complete shock waren ze toen ze hoorden over de vermoedelijke zelfmoord van de verpleegster van Kate Middleton. In een emotioneel interview doen de Australische dj's, die een grap met haar uithaalden, hun verhaal.

  • DUUR: 01 MIN 44 SEC
  • 1361 KEER BEKEKEN
Sluit video
dinsdag 11 dec 2012

2Day FM start fonds voor nabestaanden verpleegster

2Day FM zet fonds op voor nabestaanden verpleegster2Day FM zet fonds op voor nabestaanden verpleegsterAFP

Alle reclame-inkomsten van 2Day FM gaan tot het einde van dit jaar naar de familie van verpleegster Jacintha Saldanha; een bedrag van minimaal 400.000 euro. De verpleegster werd daags na de telefoongrap dood gevonden. Ze pleegde waarschijnlijk zelfmoord.

Het geld gaat in een fonds voor de familie van Saldanha. Zij nam de telefoon op toen de twee dj's, die zich voordeden als prins Charles en koningin Elizabeth, belden en vroegen naar de gezondheidstoestand van de zwangere Kate. Saldanha trapte erin en verbond de twee door met een verpleegkundige die allerlei informatie bekendmaakte.

Geschorst

Southern Cross Austereo, het bedrijf achter het Australische radiostation, zegt de familie met het geld te willen steunen. De twee dj's zijn geschorst. Hun radioprogramma is geschrapt. De twee dj's hebben in een tv-interview geëmotioneerd hun spijt betuigd over de actie.

Door: Luuk

Deel dit artikel