dinsdag 4 dec 2012

Alle Britten zijn samen zwanger

Kate en WilliamKate en WilliamANP

Nu bekend is dat Kate en William een klein prinsje of prinsesje krijgen, zijn de Britten samen zwanger. Over het algemeen staan de Britten bekend als een nuchter volk, maar nu bekend is dat het koninklijk paar zwanger is, volgt iedereen het laatste nieuws op de voet. Vooral de Britse media zijn lyrisch en raken er niet over uitgeschreven. Bijna alle kranten hadden het koninklijk paar vandaag op de voorpagina.

Vandaag is dag twee dat de hertogin in het ziekenhuis ligt vanwege "acute ochtendmisselijkheid" en het gespeculeer over het geslacht en de naam van de baby is in volle gang. Ook vraagt The Sun zich af wanneer het kind verwekt zou zijn. Volgens de tabloid is Kate waarschijnlijk zwanger geraakt tijdens de rondreis door het Verre Oosten en de eilandjes in de Stille Oceaan.

Tweeling

The Daily Telegraph gaat verder over het mogelijke geslacht van de baby. De krant denkt dat Wills en Kate een tweeling krijgen, omdat hevige misselijkheid soms kan verwijzen naar een tweeling.

Daarnaast wordt er ook al gegist naar eventuele namen. The Daily Mail denkt bijvoorbeeld dat als het een meisje wordt, de kans groot is dat ze Elizabeth gaat heten. Volgens de tabloid zou Prins William zijn grootmoeder koningin Elizabeth II en zijn overgrootmoeder Elizabeth willen eren. Ook de overgrootmoeder van Kate heet Elizabeth. Een plus een is twee zou je zeggen.

En dan is er natuurlijk nog de grote vraag: hoe zou de royaltelg eruit komen te zien? The Sun deed alvast een poging om in de toekomst te kijken. Denk jij ook te weten hoe de baby eruit gaat zien en welke naam hij of zij krijgt, kun je op de goksite williamhill je hart ophalen.

Door: Esther

Deel dit artikel