maandag 3 dec 2012

Wills en Kate in verwachting

William en KateWilliam en KateAFP

Eindelijk is het zover: de Britse prins William en zijn vrouw Kate verwachten hun eerste kind. Dat maakte St. James's Palace vanmiddag bekend. De Britten hopen al op dit nieuws sinds de twee vorig jaar april trouwden.

Volgens een woordvoerder is de hertogin van Cambrigde (30) in een ziekenhuis in Londen opgenomen met "hele acute ochtendmisselijkheid" en zal ze daar wel een paar dagen blijven. Het Britse Koninklijk Huis meldt dat de zwangerschap nog in een "heel vroeg stadium" is.

De koninklijk familie en de Middletons zijn dolgelukkig en premier Cameron stuurde meteen een dolblije tweet de wereld in:

Wedden

Waar Britten ook van houden zijn de bookies. Op goksite William Hill kan je dus al een gokje wagen over het geslacht van het kind, de haarkleur en op welke dag van de week het geboren zal worden.

Op Twitter heeft de royal baby al meerdere accounts, zoals @iamroyalbaby en @HRHFoetus (die al sinds februari bestaat en opvallend genoeg nu stil is), maar sommige zijn meteen al opgeschort, zoals @kateswomb en @HRHFetus.

Door: Helen

Deel dit artikel