zondag 25 nov 2012

Meisje neemt overbezorgde moeder in de maling

Deze foto stuurde Samantha Busch naar haar moederDeze foto stuurde Samantha Busch naar haar moederReddit.com / AlphaF

De 22-jarige Samantha Busch kampeerde met haar vriendje in de Grand Canyon. Ze besloot haar overbezorgde moeder eens goed voor de gek te houden met een foto waarop het lijkt alsof ze van een klif valt. In werkelijkheid staat ze gewoon veilig op een richel.


"Mijn moeder waarschuwde me voor het gevaar van kliffen. Toen we daar liepen vond ik een goede plek. Mijn vriendje maakte de perfecte foto", vertelt ze aan ABC News. Die foto stuurde ze naar de mobiel van haar moeder.

Vervolgens zette Busch de GPS van haar telefoon uit, zodat haar moeder haar niet meer kon volgen. "Ik besloot haar een week lang niet laten weten waar ik was. Ze moest leren hoe het is om niet elke dag te weten waar ik ben."

Busch postte de foto later op Reddit met het onderschrift "Mijn moeder was bezorgd over mijn reisje naar de Grand Canyon. Ik stuurde haar deze foto." De foto ging op internet meteen viral.

Maar Samantha's moeder was iets minder blij. Busch: "Ze kreeg bijna een hartaanval. Maar ze was uiteindelijk niet boos, eerder ontzettend opgelucht." Bekijk hier de reactie:

Door: Anna

Deel dit artikel