NOS NieuwsAangepast

Moeder vergeet baby op dak auto

Een Amerikaanse moeder is opgepakt omdat ze in haar auto reed terwijl haar vijf weken oude baby nog in zijn stoeltje op het dak stond. De 19-jarige vrouw was onder invloed van drank en drugs. De baby mankeert niets.

De baby werd in de Amerikaanse stad Phoenix gevonden op een kruispunt en naar het ziekenhuis gebracht. Zijn moeder bleek hem bij het instappen op het dak te hebben gezet en was weggereden. Dat had alles te maken met de flinke hoeveelheid drugs die ze had genomen, zegt de politie.

De vrouw had eerst met haar vriend marihuana gerookt in een park. Daarna was het stel in de auto gestapt om bier te halen. Ze werden aangehouden, waarbij haar vriend werd opgepakt voor rijden onder invloed. De moeder mocht doorrijden en ging naar vrienden waar ze opnieuw marihuana rookte. Toen ze dáár wegging was ze zo onder invloed dat ze niet doorhad dat ze haar zoontje vergat op het dak van de auto.

De moeder is opgepakt wegens kindermishandeling en rijden onder invloed. Het kind is overgedragen aan de kinderbescherming.

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl