NOS NieuwsAangepast

BAM! Geen grote knal voor New Kids jongûh

"Het aantal kaarten dat nu verkocht is, is goed voor een kleine show in Ahoy", aldus Mojo. "De jongens hadden een enorme show voor ogen en dat was ze ook beloofd, daarom was iets kleiners voor hen geen optie."

Maar er komt wel een racegame:

"We vinden het echt heel erg jammer", reageren New Kids Steffen en Flip op de website van Omroep Gelderland. "Een niet helemaal perfecte show is geen optie. We willen onze fans niet teleurstellen en hebben er na lang beraad voor gekozen om de show daarom niet te doen." Alle mensen met een kaartje zijn al op de hoogte.

Hoogtepunt

De plannen voor New Kids Live on Stage werden in maart gepresenteerd in Maaskantje. Richard Batsbak, Rikkert Biemans, Gerrie van Boven, Barrie Butsers en Robbie Schuurmans zeiden toen op het hoogtepunt te willen stoppen.

De feitûh jongûhIn 2007 werd het eerste seizoen op Flabber.nl uitgezonden.De afleveringen werden ruim 3 miljoen keer bekeken.Het tweede seizoen werd op 101 TV van BNN uitgezonden.Het derde seizoen werd uitgezonden door Comedy Central.Seizoen drie is vertaald naar het Duits en is ook een grote hit.In maart 2012 maakte New Kids bekend dat ze ermee stoppen, met een afscheidsfeest.

Door: Helen

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl