New Kids stoppen

Een mysterieuze persconferentie vanmorgen in Maaskantje. Ze wilden er ook helemaal niets over vertellen. En wat hoorde hij daar? De New Kids gooien het bijltje erbij neer. Na vijf jaar en op hun hoogtepunt stoppen Richard Batsbak, Rikkert Biemans, Gerrie van Boven, Barrie Butsers en Robbie Schuurman ermee. Maar niet voordat ze een enorm knalfeest gaan geven in het Arnhemse Gelredome.

  • 645 KEER BELUISTERD
Sluit video
New Kids On The Block sketch 3
Sluit video
Dj Paul Elstak - Rainbow In The Sky
Sluit video
Jody Bernal - Que Si Que No
Sluit video
dinsdag 13 mrt 2012

BAM! De New Kids stoppen

New KidsNew KidsScreenshot YouTube

Mysterieus nieuws uit Maaskantje vanmorgen. Maar wat het precies was, wilden ze nog niet zeggen. Verslaggever Arno Leblanc reisde op zijn vrije dag af naar Maaskantje, omdat hij zijn nieuwsgierigheid toch niet kon onderdrukken.

Een ruimte vol camera's en wat hoorde onze verslaggever? De New Kids stoppen ermee! Het laatste optreden van de Maaskantenaren is op 24 oktober. Dan geven ze een groot Happy Hardcore Fest in het Gelredome in Arnhem, maar daarna is het feest ook echt voorbij. Richard Batsbak, Rikkert Biemans, Gerrie van Boven, Barrie Butsers en Robbie Schuurmans willen op het hoogtepunt stoppen. Dat maakten ze vandaag bekend in Maaskantje.

Bam!

Vijf jaar geleden kwamen de eerst sketches van de New Kids online. De filmpjes waren zo'n succes dat ze een eigen programma kregen op Comedy Central. Ook volgden er twee bioscoophits: New Kids: Turbo en New Kids: Nitro.

Kenne gai ze anrake, jonguh!

Hun eerste liveoptreden zal ook meteen het laatste zijn. Op het Happy Hardcore Fest zullen onder anderen Ray & Anita (vroeger 2 Unlimited), Jody Bernal en dj Paul Elstak optreden. Kaarten voor de show New Kids Live On Stage zijn vanaf morgen verkrijgbaar via de bekende kanalen.

Na het knalfeest in het Gelredome zullen de vijf Brabo's allemaal hun eigen weg gaan.

Door: Elke

Deel dit artikel