NOS NieuwsAangepast

Annoying Orange: een half uur lang!

Hey apple! Hey apple! Hey apple! Voor wie dit niet herkent: Dit is de tekst van een bijzonder irritante pratende sinaasappel. De grappen en grollen van The Annoying Orange werden tot nu toe meer dan 850 miljoen keer bekeken op YouTube. Het is dus niet verbazingwekkend dat het stuk fruit de sprong naar de televisie waagt.

Cartoon Network heeft wekelijks een half uur ingeruimd voor de nieuwe televisieserie. De serie wordt gemaakt door de originele bedenkers en ze worden daarbij geholpen door Tom Sheppard, schrijver van Pinky and the Brain, en Conrad Vernon, bekend van Madagascar 3.

Magische fruitmand

In de serie reizen Orange en zijn vrienden in een magische fruitmand door de tijd. Rob Sorcher, planner bij Cartoon Network, is erg blij met de nieuwe aanwinst: "The Annoying Orange en Cartoon Network zijn gewoonweg voor elkaar bestemd."

Wanneer de serie voor het eerst op de buis komt, en of hij dan ook in Nederland wordt uitgezonden, is niet bekend. Op YouTube worden iedere vrijdag nieuwe filmpjes van de citrusvrucht geplaatst. Het YouTube-kanaal van de sinaasappel is met 2 miljoen abonnees het op acht na grootste kanaal op de videowebsite.

Door: Tim

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl