NOS NieuwsAangepast

Nog meer weeners duiken op

Er is een nieuwe foto uitgelekt die van de Amerikaanse politicus Anthony Weiner zou zijn. Het is een foto van een stijve penis die Weiner zou toebehoren. In een radioshow vertelde een blogger dat hij de foto heeft gekregen van een vrouw met wie Weiner contact zou hebben.

De blogger is er zeker van dat het de politicus is die op de foto staat. Volgens Amerikaanse media staat Weiner nu extra onder druk om op te stappen als congreslid. Momenteel pleegt hij telefoontjes naar andere Democraten, in de hoop zijn politieke carrière te redden.

Daar komt allemaal nog bovenop dat zijn vrouw Huma Abedin zwanger is van hun eerste kind.

Onderbroek

Begin deze week begon de ellende voor Weiner toen hij op televisie moest toegeven dat het inderdaad zijn onderbroek was die op Twitter was opgedoken. Ook zei hij dat hij dergelijke foto's had opgestuurd naar zes verschillende vrouwen die hij op internet had ontmoet. Maandag heeft hij ex-president Bill Clinton gebeld om zijn excuses aan te bieden. Een week lang hield hij vol dat zijn Twitter-account was gehackt, maar uiteindelijk moest hij toch toegeven dat het zijn ondergoed was, waarin duidelijk een erectie te zien was.

Door: Helen

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl