NOS NieuwsAangepast

Opera gebombardeerd met mailtjes voor Oprah

Velen zaten gisteren, met zakdoeken erbij, aan de buis gekluisterd. Oprah, de koningin van de talkshows, stopt met haar Oprah Winfrey Show. Maar niet alleen de miljoenen fans moesten een traantje laten, ook het Noorse softwarebedrijf Opera, dat webbrowsers maakt, had het zwaar.

In de 25 jaar dat Oprah op televisie was, kreeg Opera veel mailtjes binnen. Die waren in veel gevallen niet aan het bedrijf, maar aan Oprah gericht. Opera ontving talloze vragen, klachten en tips, die altijd met veel plezier door de medewerkers van het bedrijf zijn gelezen. Maar daar hield het softwarebedrijf het niet bij.

Op elke Oprah-mail probeerde Opera zo goed mogelijk te beantwoorden. Zo ook op een vraag van een Hannah Montana-fan, die heel graag haar idool in het echt wilde zien. Opera reageerde dat ze niet vier gratis concertkaartjes kunnen geven, maar ze gaven wel nog wat muziektips. Ze adviseerden om ook eens naar de bands NOFX, King Fantastic of Tortoise te luisteren.

Als eerbetoon aan de talkshowkoningin, heeft Opera 'Het Beste van de Oprah-mails aan Opera' op hun website geplaatst.

Het échte e-mailadres van Oprah

Fans hoeven nu niet meer hun dringende vragen naar Opera te mailen, want Oprah heeft donderdag op haar Facebook-pagina haar persoonlijk e-mailadres bekendgemaakt. De talkshowkoningin belooft dat de mails hoogstpersoonlijk worden beantwoord.

Door: Michelle

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl