De Xbox One X

NOS op 3 Tech Podcast: Harry Potter in augmented reality en de Xbox One X

Begin je Pokemon Go een beetje zat te worden? Goed nieuws, de makers van dat spel werken aan een nieuwe augmented realitygame, die helemaal draait om de wereld van Harry Potter. Techredacteur Joost Schellevis bleek niet de enige Harry Potterfan in de studio. Samen fantaseren de gasten over welke spreuken ze graag in het spel terugzien.

Het is een spannende week voor console-gamers. De Xbox One X is eindelijk te koop. Het is de nieuwste spelcomputer van Microsoft, en de krachtigste console ooit gemaakt. Gamejournalist Jurian Ubachs van Tweakers heeft er al mee gespeeld en vertelt of hij onder de indruk is.

Sinds een half jaar is het lastiger geworden om een mobieltje op afbetaling te kopen. En ook kan je een minder hoge hypotheek krijgen als je een duur telefoonabonnement hebt. Sindsdien blijken veel mensen hierop te letten als ze een telefoon uitzoeken, zegt socialredacteur Jonna ter Veer

Uber is hard op weg om vliegende taxi's te ontwikkelen. Da's een van de aankondigingen die deze week werd gedaan op de Web Summit in Portugal. Da's een grote conferentie waar zowel bedrijven als politici op af kwamen. Techredacteur Nando Kasteleijn is er ook bij.

Deel artikel: