Zanger Drake en acteur Jamie Foxx spontane gasten op Amsterdams feestje
Aangepast

Drake en Jamie Foxx verrassen op feestje in Amsterdam

Lekker avondje gefeest gisteravond? Vast niet zo goed als de 13-jarige Noah. Zijn bar mitswa in het Amstel Hotel in Amsterdam zou al een geweldig feestje worden met gasten als Najib Amhali, Lange Frans en dj-duo Sunnery James en Ryan Marciano. Maar toen rapper Drake en acteur Jamie Foxx voor de deur stonden, werd het pas echt onvergetelijk.

Voor het feest had Noah's vader het Amstel Hotel afgehuurd, een van de duurste hotels van Amsterdam, schrijft AT5. Met alle bekende namen verschenen al snel foto's en video's van het feest op Instagram, Twitter en Facebook. Zo spotte rapper Sevn Alias Najib Amhali. En trompettist David Mast, uit de band van Lange Frans, postte een foto vanaf het podium. En er was een Braziliaans carnaval op het podium.

Maar het feest ging helemaal los toen zowel acteur Jamie Foxx als rapper Drake er bleek te zijn. Drake zou die avond eigenlijk optreden in de Ziggo Dome, maar dat optreden werd verplaatst naar komende week.

De Amsterdamse Dimitrie Adams was bewaker van Drake en Jamie Foxx gisteravond. "Was zo dope om beveiliging te doen," schrijft hij. "Alleen ben ik nu doof van al die gillende vrouwen."

Jamie Foxx bleef niet alleen voor een glas champagne trouwens. Hij zong ook nog even zijn hit Golddigger.

Drake dronk een drankje en ging met mensen op de foto.

Deel artikel: