Wekdienst van 14 augustus: dit gebeurde terwijl je sliep

Goedemorgen! Af en toe zon, in het oosten vanmiddag misschien wat regen, het wordt 20 tot 24 graden. Morgen verandert er niet zoveel, maar vanaf dinsdag wordt het wat warmer en zonniger.

Wat heb je gemist...

Geen medailles voor Schippers en Kromowidjojo

Het is een teleurstellende nacht geworden voor TeamNL. Het lukte Dafne Schippers niet om een medaille binnen te halen op de 100 meter.

Maar dat was niet het enige. Schippers heeft last van een lichamelijk probleem. Maar ze wil niet zeggen wat:

Schippers kan nu een paar dagen bijkomen, dan is er weer kans op een medaille bij de 200 meter.

Dan zwemster Ranomi Kromowidjodo. Die hoopte opnieuw op een gouden medaille op de 50 meter vrije slag. Maar het werd een teleurstelling. Ze werd slechts zesde.

Michael Phelps won natuurlijk wel weer goud, in zijn laatste wedstrijd.

Relletjes in Milwaukee na doodschieten man door politie

Het is onrustig in de Amerikaanse stad Milwaukee nadat een agent een man op de vlucht doodschoot. Een politieauto is in brand gestoken en een agent raakte gewond.

In de Amerikaanse staat Louisiana zijn een vrouw en haar hond op het nippertje gered uit een zinkende auto.

Vrouw op het nippertje gered voor watermassa

Verder vandaag...

Studententeam STORM van de Technische Universiteit Eindhoven begint vandaag aan een reis om de wereld in tachtig dagen. De tocht van ruim 26.000 kilometer wordt afgelegd wordt op deze motor:

Wereldreis op een elektrische motorfiets

En verder is het vandaag dag negen van de Olympische Spelen. Zo zien we onder andere Dorian van Rijsselberghe in actie bij het zeilen. Hij is daar niet meer te achterhalen door de concurrentie. Ook spelen de Nederlandse volleybalsters en handbalsters.

Fijne dag!

Deel artikel: