Wekdienst zondag 31 juli: dit gebeurde terwijl je sliep

Goedemorgen! Vandaag is er af en toe zon, maar er kan ook een bui vallen. Het wordt een graad of 21. Morgen meer zon, maar het blijft frisjes voor de tijd van het jaar.

Wat heb je gemist?

Ga je vandaag naar Schiphol, dan moet je nóg eerder van huis. Net als gisteren zijn er extra controles op de wegen ernaartoe, vanwege een dreiging. Gisteren hadden reizigers zo'n kwartier tot drie kwartier extra reistijd.

Russische sporters die mochten meedoen aan de Olympische Spelen kunnen toch nog naar huis gestuurd worden. Het Internationaal Olympisch Comité komt vlak voor de spelen met een jury bijeen die het dopingverleden van de sporters nóg eens gaat bekijken.

De 42-jarige Luke Aikins is zonder parachute uit een vliegtuig gesprongen vanaf 7600 meter hoogte. Hij landde in een groot vangnet en heeft de sprong overleefd. De beelden zijn spectaculair.

Helaas, deze YouTube video is niet meer beschikbaar

En verder vandaag?

Sport natuurlijk: Max Verstappen rijdt de Grand Prix van Duitsland en vanavond spelen Feyenoord en PSV om 18.00 uur om de Johan Cruijff Schaal. In Keulen is vandaag een grote pro-Erdogan-demonstratie. Erdogan wilde daar op een groot scherm de menigte toespreken, maar dat heeft de Duitse rechter verboden.

Deel artikel: