NOS op 3 Tech Podcast

NOS op 3 Tech Podcast: schaarsgeklede dames en wifi in de trein

Donderdagmiddag, dus tijd voor de NOS op 3 Tech Podcast. Iedereen die wel eens wifi in de trein gebruikt weet dat dat niet altijd vlekkeloos gaat, om het maar even op de meest nette manier te zeggen. Maar waarom is dat? NOS op 3 collega Roel van Niekerk dook erin.

Facebook gaat zijn nieuwsoverzicht veranderen. Je krijgt straks meer berichten van vrienden te zien, en minder berichten van pagina’s die je geliked hebt, zoals bijvoorbeeld nieuwssites. Te gast is Daniël Kegel van de Persgroep, eigenaar van onder andere het AD, De Volkskrant en Q-music. Hoe belangrijk is dit nieuws voor hen?

Gokje

Burgerlijke ongehoorzaamheid in Wit-Rusland. Na een verspreking van de president zetten mensen massaal pikante foto’s op social media. NOS op 3 socialredacteur Jonna ter Veer heeft voor ons even goed naar alle naaktfoto's gekeken.

Techredacteur Joost Schellevis is te gast vanwege de nieuwe gokwet. Nu is online gokken nog illegaal, maar je kan vanuit Nederland wel gewoon gokken op buitenlandse sites. De Tweede Kamer stemt volgende week over een modernisering van de gokwet, waarin ook het online gokken geregeld moet worden.

Deel artikel: