Hysterie om kaartjes Adele: zo ziet het eruit #ADELFIE

Het concert van Adele op 3 juni in de Ziggo Dome is vanochtend binnen 22 minuten uitverkocht. Geen kaartje kunnen bemachtigen? Dan ben je niet de enige.

Maandagochtend kun je een nieuwe poging wagen. Om 10.00 uur start de voorverkoop van twee extra concerten op 4 en 6 juni. Ook die zijn in de Ziggo Dome.

Meer vraag dan aanbod

De verwachting was al dat het concert binnen no time zou uitverkopen. Meer dan 100.000 mensen hadden op Facebook aangegeven dat ze graag naar het concert wilden.

Wie nog geen kaartje heeft, mag de komende uren nog blijven hopen. Een woordvoerder van concertorganisator Mojo zegt dat je het in de loop van de ochtend kunt blijven proberen. "Als mensen hun bestelling niet afmaken, worden de tickets weer vrijgegeven."

4 tickets = 1500 euro aub

Op Marktplaats worden de kaarten al voor hoge prijzen aangeboden. Zoals gebruiker 'vnssa', die haar 4 tickets voor 1500 euro aanbiedt. Ze had met vriendinnen kaarten gekocht en er nog vier over. Ze wil verder geen telefonische toelichting geven.

De advertentie van vnssa

#ADELFIES

En ja, ook wij doen mee met de hype. We vroegen jullie van tevoren foto's op te sturen van het stressmoment voorafgaand aan de kaartverkoop.

Niets werd aan het toeval overgelaten, bleek al snel. Wat ons betreft krijgt Barbara - met creditcard in de mond - de hoofdprijs. Daar moet ze het dan ook mee doen, want het is haar helaas niet gelukt een kaartje te bemachtigen.

Onze verslaggever Arno Leblanc ging langs bij diehard-fan Elfi Voorhuis, maar helaas...

Netty werd trouwens beloond voor haar geduld:

Niet iedereen kon trouwens de hashtag #ADELFIE waarderen:

Nu houden we op. We doen Peter een plezier.

Deel artikel: