Deze dronken vrouw livestreamde haar autoritje

Dingen die je beter niet kunt doen als je dronken bent: je ex appen, je baas bellen en autorijden. Na dit weekend kan daar een nieuwe aan worden toegevoegd: Periscopen hoe je dronken naar huis rijdt. Een Amerikaanse van 23 deed dat dit weekend en is opgepakt.

Volgens Baynews 9 noemde de vrouw haar livestream op Periscope 'Drunk girl driving' en reed ze door de straten van Lakeland in de staat Florida. De politie van dat plaatsje kreeg meerdere telefoontjes van mensen die live naar haar geslinger zaten te kijken:

Zelf wist ze al dat ze verkeerd zat (letterlijk), want ze was verdwaald. Maar ze voegde er, terwijl ze "so fucking drunk" was, ook aan toe: "Driving drunk is not cool".

Ondertussen probeerden kijkers erachter te komen waar ze precies reed, om dat aan de politie te vertellen. Maar omdat de verbinding met de Periscope-stream steeds wegviel, was dat lastig.

Uiteindelijk keek een agent zelf mee met de stream en kwam er zo achter waar ze reed. Daarna werd ze aangehouden. Met een lekke band en een flinke kegel.

Deel artikel: