Super Stream Me

Super Streamers zijn uitgestreamd

Tim den Besten en Nicolaas Veul zijn uitgestreamd. Drie weken lang kon iedereen live meekijken met hun leven, dag en nacht. Tenminste, dat was het idee van het experiment Superstream Me. Maar, met ruim twee weken op de teller en nog maar drie dagen te gaan trok het duo vanmiddag zelf de stekker uit het experiment.

Nicolaas en Tim, die hun hele leven live streamden, hebben er genoeg van: ze stoppen met hun experiment.

Waarom stoppen, zo vlak voor het eind?

Volgens Nicolaas zijn de twee vrienden uitgestreden. “We zijn enorm moe, vooral Tim had echt genoeg van die camera. We moesten vanmiddag aan een stuk door janken. Uiteindelijk hebben we een buiging gemaakt en onze camera’s weggedraaid.”

De documentairemaker geef toe dat hij het experiment heeft onderschat. Het stoppen van de stream dan ook een enorme opluchting. “Ik ben zo blij dat ik nu zonder camera kan bijslapen en lekker anoniem naar de sportschool kan. Verder ga ik nog wat biertjes drinken.”

Niet iedereen kan het vroegtijdige einde van Superstream Me waarderen. Op Twitter reageren tal van fans en haters van het experiment op de afgebroken proef. Het kan Nicolaas maar weinig schelen. “Ons programma gaat over grenzen, het experiment is mislukt. Wie kritiek heeft mag het zelf een keer proberen.”

De jonge documentairemakers begonnen twee weken geleden nog vol goede moed aan het experiment:

Deel artikel: