Gevolg van het kussengevecht

Bloedneuzen en breuken na kussengevecht

Een kussengevecht met gewonden. We geven het je te doen. Militairen van de Amerikaanse militaire academie West Point kregen het voor elkaar. Dertig kadetten raakten gewond omdat er harde objecten, zoals helmen, in de kussens zaten.

Dit was (onder meer) het resultaat:

West Point is de belangrijkste militaire academie van Amerika. 20 augustus hadden de kadetten - militairen in opleiding - het traditionele, nachtelijke kussengevecht aan het einde van de zomer.

Normaal gewoon leuk, goed voor de team spirit.

Maar dit jaar hadden kadetten in sommige kussens harde objecten gestopt. En ja, als je dan dit gaat doen bij elkaar, kan je er op wachten dat er gewonden vallen.

Op sociale media gingen de geruchten over het gewelddadige kussengevecht al langer, maar The New York Times kreeg het pas deze week bevestigd.

De verwondingen: gespleten lippen, minstens één botbreuk, schouders uit de kom en bewusteloze kadetten. "West Point juicht het toe dat kadetten hun band willen versterken, en het is jammer dat ze daarbij gewond zijn geraakt", zegt een kolonel van de academie. "We onderzoeken de oorzaak van hun verwondingen."

Deel artikel: