De bezorgers komen in maart in actie tegen de schijnzelfstandigheid en lage tarieven

PostNL: we hopen dat donderdag alle pakketjes bezorgd zijn

Nog steeds draait de webcare van PostNL overuren: pakketbezorgers van PostNL staken dan wel niet meer, er liggen nog een hoop pakketjes die bezorgd moeten worden. Sinds gisteren rijden de bezorgers met de nieuwe pakketten weer door het land - en er achteraan rijdt dan een busje met de vertraagde pakketten.

Volgens het postbedrijf gaat het nu nog om een klein restant pakketjes dat is achtergebleven. "We hopen donderdag alles ingehaald te hebben", zegt de woordvoerder. "Maar we houden een enorme slag om de arm.

Waar zijn nu nog vertragingen? We hebben de kaart van vorige week even ge-update:

Dat gebied verklaart wel de vele tweets die PostNL ook vandaag weer krijgt over vermiste pakketten. En over het feit dat de nieuwe pakketten meteen bezorgd gaan worden. "Dat doen we om geen extra vertragingen te laten ontstaan", zegt de woordvoerder.

Zaterdag beloofde het bedrijf nog dat iedereen dinsdag alles in huis zou hebben, maar dat is niet gelukt. "We zijn echt met extra mensen hard aan de slag." Ook in Almere rijden er extra pakketbezorgers rond. Ivo reed mee met Jimmy.

Mee met pakketbezorger Jimmy

In het filmpje komt het kattengrind prima op tijd aan, maar in andere delen van het land wachten mensen nog op van alles. Wie wacht er nog op wat?

Deel artikel: