Obama golft op Hawaii

Obama slaat bruiloft af

De Amerikaanse president uitnodigen op de bruiloft, het leek Natalie Heimel en Edward Mallue wel een grappig idee. Het koppel gaf elkaar afgelopen weekend het ja-woord op Hawaii, maar dat ging niet zonder slag of stoot.

Eerst zegde de belangrijkste gast af. Daarna ging de telefoon van het aanstaande echtpaar. De planners van de president: "Of ze ergens anders wilde trouwen." De president had namelijk besloten om te gaan golfen, uitgerekend op de marinebasis op Honolulu. De trouwlocatie van Natalie en Edward.

Natalie kon er in eerste instantie niet om lachen, zei een schoonzus tegen Bloomberg: "Ze was behoorlijk emotioneel. Ze moest binnen 24 uur haar hele bruiloft omgooien." De weddingplanner wist uiteindelijk een andere locatie op de basis te regelen: de achtertuin van de commandant. De trouwfoto was er niet minder om.

De trouwerij was bijna in het water gevallen

Toen de president te horen kreeg dat zijn hobby bijna een trouwerij had verpest, belde hij het kersverse echtpaar persoonlijk op.

Obama speelt tijdens zijn vakantie geregeld op de golfbaan van de marinebasis. Iedereen die daar een evenement plant of zelf een balletje wil slaan, krijgt van te voren te horen dat ze misschien moeten wijken voor de president. Volgens Natalie en Edward wist Obama niet dat hij bijna een bruiloft kapot had geslagen.

Deel artikel: