NOS op3

De hele dag te horen op 3FM en om 22:30u te zien op NPO 3
 • Advocaat bevestigt bedrag van 4,7 miljoen gulden

  De advocaat van topcrimineel Cees H. bevestigt dat zijn cliënt 4,7 miljoen gulden heeft gekregen van Justitie. Gisteren ontstond opnieuw ophef over deze deal. Die deal is al langer bekend. Vorig jaar zei minister Opstelten nog dat het om zo'n 2 miljoen gulden ging, maar het blijkt veel meer te zijn, zegt advocaat Kuijpers.

  Advocaat Jan-Hein Kuijpers deed zijn uitspraken bij Pauw
  Advocaat Jan-Hein Kuijpers deed zijn uitspraken bij Pauw
 • Zuid-Koreaan valt ambassadeur VS aan

  De Amerikaanse ambassadeur in Zuid-Korea is tijdens een lezing aangevallen. Hij is naar het ziekenhuis gebracht maar is niet in levensgevaar. De dader is een Zuid-Koreaan van 55. Tijdens de aanval riep hij dat Noord- en Zuid-Korea moeten worden herenigd en dat hij tegen de militaire oefeningen van Zuid-Korea en de Verenigde Staten is. De man is opgepakt.

  Ambassadeur gestoken
  Ambassadeur gestoken
 • World Press Photo in Charleroi genomen in Molenbeek

  De Italiaanse fotograaf Troilo die met z'n foto's uit Charleroi de World Press Photo won moet die prijs tóch inleveren. Een van de foto's is gemaakt in Molenbeek, een voorstad van Brussel. De burgemeester van Charleroi had bezwaar gemaakt tegen de fotoserie, omdat hij vond dat de foto's een verkeerd beeld van z'n stad gaven. Het zou veel te donker en naargeestig zijn. Maar dat vond World Press Photo niet en dus mocht Troilo z'n prijs houden. Tot ze erachter kwamen dat Troilo de regels heeft overtreden. De prijs gaat nu naar de nummer 2.

 • Meer berichten tonen