• Fitbit verklapt zwangerschap

  Een vrouw uit Californië had problemen met haar hartslagbandje van Fitbit, het sportbandje registreerde al meer dan een week een veel te hoge hartslag. Teleurgesteld schreef haar man een bericht op Reddit met de vraag wat een mogelijke verklaring zou zijn en of anderen daar ook last van hadden. De meeste lezers stelden voor om het sportbandje terug te brengen, maar één van hen vroeg zich af of zijn vrouw wellicht zwanger was. Bingo! De fitbit-baby wordt eind oktober verwacht. 

  Door betere begeleiding kan de babysterfte omlaag Annelies Koppert - Flickr / CC 2.0 / by-nc-nd
 • Kindertekeningen worden echte ontwerpen

  Als je een kind vraagt zijn meest fantasierijke uitvinding op papier te tekenen, dan kun je wat verwachten. Kunstenaar Dominic Wilcox vroeg het aan niet één maar 450 kinderen. Van een aantal van die tekeningen is daadwerkelijk een ontwerp gemaakt, zoals een zelf-bewaterende bloempot en chipshaak. 

  Hier zie je de kindertekeningen die voor het Inventors! project werden gemaakt. 

 • Minister Asscher: ook honden moeten respect tonen

  Minister Asscher houdt niet van respectloze honden. Ook honden moeten respect tonen, schrijft hij in een lange post op Facebook. In het bericht reageert hij op alle nare reacties die hij krijgt via social media.

  Facebook / Lodewijk Asscher

  Asscher heeft een advies: laat je een reactie eerst eens zien aan je moeder of dochter om te zien of het wel door de beugel kan.

 • Haarlok John Lennon onder de hamer

  Dit fraaie stukje haar zou de grootste haarlok zijn die is overgebleven van John Lennon. Een Duitse kapper die de ex-Beatle in 1966 knipte, had het bewaard. En over elf dagen wordt de pluk geveild. Er zijn al biedingen tot 12.000 dollar.

 • Sophina DeJesus dabt, whipt en quant

  Sophina DeJesus van UCLA: de eerste turnster die dabt, whipt met nae nae en de quan doet:

 • Meer berichten tonen