• Livestream AT5 op Pegida-demonstratie

  Om 15.00 uur begint in Amsterdam de demonstratie van anti-islamorganisatie Pegida. De ME staat klaar om linkse en rechtse demonstranten uit elkaar te houden. Er worden zo'n driehonderd tot vijfhonderd betogers verwacht. AT5 heeft een livestream:

  Het is de eerste demonstratie van Pegida in Amsterdam. Eerder vandaag was er een tegendemonstratie tegen Pegida.

 • Flatgebouw op z'n kant na aardbeving in Taiwan

  Dit zijn drone-beelden van een 17 verdiepingen tellend gebouw in Tainan, dat na de aardbeving in Taiwan van gisteravond op z'n kant ligt. Reddingswerkers proberen slachtoffers onder het puin vandaan te halen.

  Het dodental is opgelopen naar 13. Meer dan 100 mensen worden vermist.

 • Chicken Wings-drama aan vooravond Super Bowl

  Een nachtmerrie lijkt zich te ontvouwen in Amerika, waar het dit weekend Super Bowl-weekend is. En als er één moment is waarbij miljoenen chicken wings worden verorberd, is het wel tijdens de Super Bowl.

  Alleen nu is er één melding van het norovirus, waarschijnlijk afkomstig van een restaurant waar Buffalo Wild Wings worden geserveerd. En nu moet de hele keten worden onderzocht - de aandelen Buffalo Wild Wings zijn al met 12 procent gedaald.

 • #RIPTwitter

  Op Twitter is opwinding ontstaan over het nieuws dat Twitter mogelijk volgende week al je timeline overhoop haalt. Volgens BuzzFeed vervangt Twitter de chronologische timeline en vervangt die door een algoritme. #RIPTwitter is trending.

 • Meer berichten tonen