• Nederlanders geven meer geld uit aan vakantie

  Nederlanders hebben voor het eerst in jaren meer geld uitgegeven aan vakanties. 16 miljard om precies te zijn, een half miljard meer dan vorig jaar.

  Het aantal vakanties bleef wel gelijk: 35 miljoen. Duitsland en Frankrijk zijn en blijven de populairste bestemmingen, gevolgd door Spanje, dat profiteert van de problemen in onder meer Egypte en Griekenland. 

 • PvdA wil verbod op stuntvlees

  Als het aan de Tweede Kamer ligt worden dit soort aanbiedingen verleden tijd ANP

  De PvdA wil een verbod op stuntprijzen voor vlees. No more kiloknallers dus, want volgens de partij heeft duurzaam vlees de toekomst en doen supermarkten daar te weinig voor.

 • Zuckerberg richt goed doel op na geboorte dochter

  Mark Zuckerberg, Priscilla Chan met hun dochter Max AFP

  Facebook-oprichter Mark Zuckerberg is vader geworden van dochter Max. Ter ere van haar geboorte heeft hij een fonds opgericht voor goede doelen. Hij en z'n vrouw gaan de komende jaren 99 procent van hun Facebook-aandelen in het fonds stoppen. Die hebben nu een waarde van 42 miljard euro.

  Met de stichting wil Zuckerberg onder meer de gelijkheid in de wereld bevorderen, ziektes bestrijden, en mensen samenbrengen, schrijft hij in een brief aan z'n pasgeboren dochter. 

 • Wüst is woest

  Wüst voelt zich in de steek gelaten door de KNSB
  De beste Nederlandse olympiër had graag bij de World Cups op het ijs gestaan om te trainen, maar de schaatsbond wilde daar niet aan meewerken.

  Ireen Wüst is boos op schaatsbond KNSB. Door een hersenschudding plaatste de Olympisch en Wereldkampioen zich niet voor internationale wedstrijden.

  Daardoor mag ze ook niet tussen de toppers trainen. Ze schaatst haar rondjes nu op een publieksuur. 

 • Meer berichten tonen