NOS op3

De hele dag te horen op 3FM en om 22:30u te zien op NPO 3
 • Beelden vrijgegeven van moord Nemtsov

  Een Russische televisiezender heeft nieuwe beelden vertoond van de moord op politicus Boris Nemtsov, vrijdagavond. Te zien is hoe Nemtsov met een vrouw een brug bij het Kremlin oploopt. Halverwege de brug wordt hij ingehaald door een sneeuwschuiver. Om 23.31 uur wordt Nemtsov, die dan niet meer zichtbaar is voor de camera, doodgeschoten. 

  Beelden van de moord op Nemtsov
 • Over en uit voor growshops

  Een growshop in Maastricht ANP

  De nieuwe Opiumwet gaat vandaag in, waardoor vanaf nu 'facilitators' van illegale hennepteelt strafbaar zijn. Het gaat om mensen die hennepteelt mogelijk maken, door bijvoorbeeld lampen, kweekhokken en kweeklocaties te leveren of elektriciteit aan te sluiten. Daardoor zijn ook growshops strafbaar. 

  De maximale straffen worden een gevangenisstraf van drie jaar en een boete van 81.000 euro. 

 • Veel kijkers voor de TV Draait Door

  De Wereld Draait Door had gisterenavond een jubileumuitzending: 10 jaar TV Draait Door. De feestelijke rubriek met bloopers uit televisieland trok 2 miljoen kijkers. Alleen het NOS journaal van 20:00 trok meer bekijks. 

  Bekijk hier de uitzending terug:

  Matthijs van Nieuwkerk 10 jaar TVDD
 • Nederlander vast in VS voor stalking

  In de Amerikaanse staat Wisconsin zit een Nederlander vast, omdat hij een meisje van achttien jaar zou hebben gestalkt. Dat meldt een lokale Amerikaanse krant. De man van 24 uit Nieuw-Vennep leerde het meisje kennen via internet. Nadat ze het contact verbrak, zocht hij haar in Amerika op en bleef hij haar lastigvallen. De man kan 3,5 jaar cel krijgen.

 • IS: we willen Rome veroveren

 • Geen euthanasie voor Chileens meisje

  De 14-jarige Valentina Maureira uit Chili krijgt geen euthanasie. De YouTube-video, waarin ze dokters smeekt een einde aan haar leven te maken vanwege haar taaislijmziekte, ging wereldwijd viral en leidde in Chili tot geschokte reacties.

  Chileens meisje vraagt euthenasie

  De Chileense president Michelle Bachelet ging bij Valentina langs in het ziekenhuis om het uit te leggen dat euthanasie volgens de wet niet is toegestaan. Ondanks deze boodschap, maakte de twee nog wel een selfie:

 • Meer berichten tonen