• Zalmsnippers van de Jumbo zijn gevaarlijk

  Supermarkt Jumbo haalt zalm van zijn huismerk terug bij klanten. Tijdens een steekproef is de listeriabacterie in de zalm gevonden en die zijn gevaarlijk voor de gezondheid van zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem.

  De zalmsnippers van de Jumbo die terug worden geroepen Jumbo
 • Selfie met Jean-Marie Le Pen kan duur grapje worden

  Wat doe je als je achter een slapende Jean-Marie Le Pen in het vliegtuig zit? De Franse breakdancer Brahim Zaibat besloot een selfie met 'm te maken, maar niet zonder gevolgen. "Sla ze morgen knockout door te gaan stemmen. Om ons broederlijke Frankrijk te beschermen!" schreef hij in een Twitterbericht in december voorafgaand aan de regionale verkiezingen.

  Le Pen sleepte hem voor de rechter en eiste een schadevergoeding van 50.000 euro wegens inbreuk op privacy en laster. De rechter gaf hem deels gelijk: de foto zou niet lasterlijk bedoeld zijn, maar is wel een inbreuk op de privacy van de voormalig politicus.

  Daarom moet hij het symbolische bedrag van één euro betalen en de foto van zijn account halen. Doet hij dit niet, dan kost het hem 1.000 euro per dag dat de foto er op staat. Op dit moment is het slaaphoofd van Le Pen gewoon nog te zien. 

 • Vrachtwagen verliest Valentijnscadeaus

  Een romantisch gezicht op de snelweg: een vrachtwagen verloor een lading Valentijnscadeaus. De bloemen lagen vanochtend op de N201 bij Schiphol.

  Niemand raakte gewond, wel ontstond er een lange file. Alles voor de liefde.

 • Jan Slagter vindt Rutte niet zo grappig

  Niet iedereen kon lachen om de grappen van Mark Rutte tijdens het Correspondents' Dinner gisteravond. Jan Slagter van omroep MAX vindt de grap die Rutte over hem maakte ongepast. "En dan druk ik mij genuanceerd uit", zei Slagter vanochtend bij het radiostation 100%NL

  Rutte refereerde in de grap aan de relatie van de 61-jarige Slagter met de 30-jarige dochter van Jan Marijnissen. "De dochter van Jan wordt klaargestoomd voor de politiek. Ze krijgt zelfs mediatraining bij Omroep Max", zei Rutte.

  Rutte over dochter Marijnissen
  Premier Rutte: dochter Jan Marijnissen krijgt mediatraining bij Omroep Max.
 • Run op kreeft dankzij Beyonce

  "When he fuck me good I take his ass to Red Lobster", zingt Beyoncé in haar nieuwe nummer Formation. De visrestaurantketen Red Lobster mag in zijn schaartjes klappen: de omzet steeg met 33 procent sinds het nummer werd uitgebracht.

  'Queen bee' wordt bedankt:

  Nu het nummer het internet over raast, kan je zelfs een quizje spelen: zou Beyoncé jou mee naar Red Lobster nemen?   

 • Meer berichten tonen