• Baby snowboardt voor het eerst

  Jong geleerd, is oud gedaan, moeten de ouders hebben gedacht. Sloan Henderson, amper veertien maanden oud, snowboardt voor het eerst, meldt TransWorld SNOWboarding. En dat is best wel schattig om te zien.

  Sloan gaat voor de eerste keer de piste af
 • TTIP? Hier heb je een dildo

  Steven Joyce, de Nieuw-Zeelandse minister van Economie, dacht de pers even te woord te staan over TTIP, toen er een dildo naar zijn hoofd werd gegooid. "Dit is omdat je onze soevereiniteit verkracht", riep de verpleegster naar aanleiding van het net gesloten akkoord over de handelszone. 

  Joyce kon er zelf wel om lachen:

 • Jochie (5) met leukemie vraagt verpleegster ten huwelijk

  Nadat hij had gehoord dat zijn favoriete verpleegster graag wilde trouwen, besloot de vijfjarige Gideon Robinson op zijn knieën te gaan. Bij het jongetje werd  vorig jaar leukemie geconstateerd en sindsdien ligt hij in het ziekenhuis in San Diego. 'Grote Sarah' heeft zijn verblijf vanaf het begin een stukje aangenamer gemaakt, meldt Today.

  Gideons moeder legde de aandoenlijke gebeurtenis vast.

 • Robot slaat hole-in-one

  Echt? Ja, echt. Zelf juichen zit er niet in, maar gelukkig doen omstanders dat voor hem.

 • Wie van de drie?

  We moesten even heel ver scrollen door de timeline van Kaylan Mahomes, want haar foto is gigantisch viral gegaan. Want wie is de moeder op deze foto?

  Antwoord: ʍnoɹʌ ɹǝʞuıן ǝp

 • Wintersporters kennen verkeersregels Alpen niet

  Honderdduizenden Nederlanders gaan de komende week weer naar de sneeuw. Maar vaak slecht voorbereid, vindt de autobranche. We zijn maar slecht op de hoogte van de verkeersregels in verschillende landen, bijvoorbeeld over winterbanden. De boetes daarvoor kunnen oplopen tot 5000 euro. Vaak nemen Nederlanders verkeerde of te weinig spullen mee. Zo kloppen de maten van sneeuwkettingen vaak niet en zijn er niet genoeg oranje hesjes voor als je pech krijgt.

  De Bovag heeft een interactieve kaart van Europa gemaakt, met per land een actueel overzicht van de regels voor winterbanden en sneeuwkettingen:

  Winterbanden & sneeuwkettingen Bovag
 • Ben Stiller heeft de langste

  Ben Stiller stond gisteravond op de blauwe loper in Londen met de langste selfiestick ter wereld. Die is 8,5 meter lang. En daarmee verovert de acteur een Guinness World Record. Stiller kreeg ter plekke een certificaat en nam vervolgens een selfie met de mensenmassa.

  Stiller was in Londen voor de première van de film Zoolander 2.

 • Vanaf vandaag 130 op meer plekken

  Je mag vanaf vandaag je gaspedaal iets harder intrappen op negentien stukken snelweg in ons land. Daar is de maximumsnelheid naar 130 kilometer per uur gegaan. Rijkswaterstaat verving de afgelopen dagen alle borden, bedekte ze, en mocht ze vannacht allemaal weer uitpakken.

  NOS / Lars Boogaard
 • Meer berichten tonen