• 'Frisdrank en sapjes veel duurder'

  Drankjes als Spa Rood en appelsap worden een stuk duurder. Met een verhoging van de belasting op bepaalde soorten frisdranken wordt dertig miljoen euro opgehaald, meldt RTL Nieuws op basis van Prinsjesdagstukken. 

  Vooral 'gezonde' drankjes als mineraalwater en vruchtensap worden duurder, omdat de belasting daarop net zo hoog wordt als op cola en andere frisdranken. Hoeveel sap en water precies duurder worden, weten we pas op Prinsjesdag.

 • Froome denkt niet dat hij door kan in Vuelta

  Chris Froome verwacht niet meer van start te gaan in de Vuelta. De Tourwinnaar heeft nog veel last van de botsing van woensdag. Froome kwam in de elfde etappe ongelukkig in aanraking met een muurtje.

 • 'Rugby-Schot' Tim Visser naar WK

  Tim Visser vorige maand in actie tegen Ierland Scottish Rugby/SNS

  De Nederlander Tim Visser is geselecteerd voor de Schotse nationale ploeg voor het WK in Engeland. Een droom komt uit: "Toen ik zondag van de coach hoorde dat ik de selectie gehaald heb, heb ik als eerste mijn vader en mijn vrouw gebeld. Haar heb ik al een paar weken niet gezien, omdat we op trainingskamp zijn." 

  Tim Visser: 'Ik zing gewoon mee met het Schotse volkslied'

  Rugbyer Tim Visser vertelt in NOS Langs de Lijn over zijn deelname aan het WK namens Schotland.

 • Hoogzwanger meisje (14) uit aanmeldcentrum Ter Apel vermist

  Politie

  De politie is op zoek naar een hoogzwanger meisje van 14 jaar dat sinds maandag wordt vermist. Het meisje, Fatema Alkasem, verbleef in het aanmeldcentrum in Ter Apel.

  Maandag vertrok het Syrische meisje samen met haar partner uit het aanmeldcentrum voor een afspraak in het ziekenhuis. Daar kwamen ze niet opdagen

 • Meer berichten tonen