NOS op3

De hele dag te horen op 3FM en om 22:30u te zien op NPO 3
 • Naakte man valt door plafond toilet, valt bejaarde aan

  Een naakte man (26) is gisteren door het plafond van een vrouwentoilet gevallen op Logan International Airport, in de Amerikaanse stad Boston. Dat meldt de Boston Globe. De man besloot om onduidelijke reden zijn kleren op het toilet uit te doen. Vervolgens klom hij de kruipruimte boven het toilet in. Even later viel hij door het plafond van het vrouwentoilet.

  Volgens de politie rende de man na de valpartij, bloedend, het toilet uit. Hij viel toen een 84-jarige man aan, die naar het ziekenhuis is gebracht. Hij beet de bejaarde man onder meer in zijn oor en probeerde hem te wurgen. De naakte man is daarna door de politie opgepakt, na een korte worsteling.

 • 100-jarige vrouw ziet oceaan voor de eerste keer

  Ruby op het strand

  Honderd jaar moest de Amerikaanse Ruby Holt erop wachten, maar nu heeft ze het eindelijk gezien: de oceaan. En de BBC legde het vast.

  Holt wilde al lang naar de oceaan, maar had nooit tijd en geld. Haar verzorgingstehuis en een liefdadigheidsorganisatie hebben haar droom eindelijk in vervulling laten gaan. Haar conclusie: erg groot, maar vooral ook erg koud, dat strand.

 • Pasgeboren baby in afvoerpijp gedumpt

  Het jongetje was zwaar ondervoed NSW Police

  In de Australische stad Sydney heeft de politie een pasgeboren baby gered uit een afvoerpijp. Het gaat om een jongetje van twee of drie dagen oud. De baby werd ontdekt door een groepje fietsers, die gehuil uit een put naast de weg hoorden komen.

  Ondanks de val van ongeveer 2,5 meter heeft de baby geen verwondingen opgelopen, maar hij is wel ernstig ondervoed. De politie heeft de moeder in ieder geval gevonden, een 20-jarige vrouw uit de voorstad Quakers Hill.

 • Meer berichten tonen