Mogelijke koper V&D is Nederlandse partij

De curatoren van V&D voeren vergevorderde gesprekken met een Nederlandse partij over de doorstart van het warenhuis. Dat staat in een memo aan het personeel die in handen is van Nieuwsuur. Er is nog een partij over, de gesprekken zijn in de eindfase beland.

De topman van V&D, John van der Ent, schrijft in de memo, dat de bankfinanciering van de potentiële koper nog niet definitief is. Bovendien is nog niet duidelijk of vastgoedeigenaren de vestigingen van V&D opnieuw aan het warenhuis willen verhuren. Er zouden ook andere geïnteresseerden zijn voor enkele panden van V&D.

In het bericht vraagt Van der Ent zijn medewerkers om nog even vol te houden. "We beseffen heel goed dat de onzekerheid over de toekomst een zware wissel op jullie trekt."

Volgens de woordvoerder van de curatoren is "alles in theorie mogelijk, maar de hoop is dat er volgende week een deal is."

RTL Z meldt dat de eigenaar van CoolCat, Ronald Kahn, de koper is. Tegenover Nieuwsuur ontkent Kahn dat dit het geval is. "Dat is een broodjeaapverhaal", zegt hij desgevraagd.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl