Het is voor het eerst sinds 2011 dat PSV de groepsfase van de Europa League overleeft.

Het laatste fluitsignaal. Eindstand: 3-3. PSV is door in de Europa League.

Een verdediger erin bij PSV: huurling Isimat-Mirin vervangt Luuk de Jong.

Tweede wissel

Ondertussen is Locadia in het veld gekomen voor Narsingh.

Oef

Estoril krijgt kansen op de 4-3. Met kunst en vliegwerk blijft het 3-3. Nog vier minuten officiële speeltijd.

Op koers voor volgende ronde

Bij deze stand is PSV zeker van de volgende ronde.

Estoril - PSV 3-3

Een fout in de Portugese defensie. Wijnaldum profiteert optimaal. Hij slalomt langs de laatste man en de doelman: 3-3.

Wissel

79. Hendrikx komt erin voor Maher.

Poeier

Een mooie volley van Arias, van buiten de zestien. Kieszek redt.

Over

Uit een hoekschop kopt De Jong over. PSV heeft nog een kleine twintig minuten om de gelijkmaker te maken. Alleen dan zijn de Eindhovenaren na de vijfde speelronde al zeker van overwinteren.

Kans De Jong

Wijnaldum passt op Luuk de Jong, die een grote kans krijgt, oog in oog met Kieszek..... De doelman keert het schot. Het blijft 3-2.

Ongewijzigd

Beide ploegen zijn ongewijzigd ten opzichte van de eerste helft van donderdagavond.

Hervatting

Om 17.00 uur wordt het duel van PSV met Estoril hervat. De thuisploeg leidt met 3-2.