Bondscoach Sarina Wiegman
NOS Sport

De sport van woensdag bij de NOS

Zijn de Nederlandse voetbalsters klaar voor de laatste groepswedstrijd op het WK tegen Canada? Gaan er wijzigingen komen in de basisopstelling? En tegen welke tegenstander speelt Oranje het liefst in de achtste finales?

Vragen die ongetwijfeld zullen langskomen bij de persconferentie van bondscoach Sarina Wiegman daags voor het duel in Reims. De persconferentie is vanaf 17.30 uur live te zien via de stream op NOS.nl en de NOS-app.

Komende tegenstander?

Als Nederland als groepswinnaar eindigt komt de tegenstander in de achtste finales uit het duel tussen Japan en Engeland. Dat duel is vanaf 21.00 uur live te zien op NPO 3 en, evenals Schotland-Argentinië, via een stream op NOS.nl en de NOS-app.

Voor en na het duel bespreken Sjoerd van Ramshorst en Suse van Kleef de actuele ontwikkeling bij het WK in Studio France. Te gast zijn Hugo Borst en de van een zware blessure herstellende international Tessel Middag.

Studio France

Ook is er vandaag aandacht voor de 3x3 basketballers, die hun WK op het Museumplein beginnen tegen Zuid-Korea en Servië. Beelden van die wedstrijden zijn te zien vanaf 19.25 uur op NPO 3, NOS.nl en de NOS-app.

In Nyon wordt vanaf 14.00 uur geloot voor de tweede voorronde van de Champions League en de Europa League. Tegen wie nemen PSV, AZ en FC Utrecht het op?

Sprinttrein Groenewegen

Dylan Groenewegen stapt na vier weken zonder competitie weer op in de ZLM Tour voor de ultieme test van zijn sprinttrein. Vandaag zal de sprinttrein nog niet tot de zege leiden, want de renners beginnen met een korte proloog in Yerseke.

In de Ronde van Zwitserland staat de vijfde etappe op het programma. En dan komen ook de hockeymannen nog in actie tegen Argentinië in de Pro League en spelen de volleybalsters in de Nations League tegen de Verenigde Staten.

Uitzendingen

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
17.30 uur Persconferentie Oranje met o.a. bondscoach Sarina Wiegman NOS.nl en NOS-app
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.25 uur Studio Sport Basketbal NPO 3, NOS.nl en NOS-app
20.04 uur Studio Sport WK voetbal NPO 3, NOS.nl en NOS-app
20.25 uur Studio France NPO 3, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
21.00 uur WK voetbal: Japan-Engeland (NPO3 en stream) en Schotland-Argentinië (stream) NPO 3, NOS.nl en NOS-app
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2
23.00 uur Studio France NPO 3, NOS.nl en NOS-app
23.59 uur Sport Laat NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl