Sanne van Dijke in actie op de EK in 2017
NOS SportAangepast

De sport van vrijdag bij de NOS

Bij de EK judo komen vandaag zes Nederlanders in actie. Bij de vrouwen zijn dat Juul Franssen en Sanne Vermeer in de klasse tot 63 kilogram. Sanne van Dijke en Kim Polling komen in de klasse tot 70 kilogram op de tatami. Sam van 't Westende (-73 kg) en Frank de Wit (-81 kg) verdedigen bij de mannen de Nederlandse eer.

Hoe het de Nederlandse judoka's in Tel Aviv vergaat is te volgen via NOS.nl. De samenvatting van de dag is te zien in het Sportjournaal (18.45 uur, NPO 1) en in Nieuwsuur (22.40 uur, NPO 2).

Er wordt in de uitzendingen van Studio Sport en Langs de Lijn En Omstreken (20.30 uur, NPO Radio 1) ook vooruitgeblikt op de Grand Prix van Azerbeidzjan, die zondag plaatsvindt.

Ook de 33ste speelronde in de eredivisie komt uitgebreid aan bod. Voor FC Twente kan het doek vallen en voor zes clubs is de strijd om een plek in de play-offs in volle gang. In de Jupiler League is de spanning ook om te snijden. Bovenin strijden nog drie clubs om de titel en een plek in de eredivisie. Er is een reportage over Fortuna Sittard te zien, dat op de drempel staat van promotie.

  • NOS
    Programma Jupiler League
  • NOS
    Stand Jupiler League
  • NOS
  • NOS

Programma's vrijdag

18.45 uur Sportjournaal NOS.nl en NPO 1
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl