Giovanni van Bronckhorst en John van den Brom met de beker
NOS SportAangepast

De sport van zondag bij de NOS

Een bomvolle sportdag vandaag bij de NOS met onder andere de bekerfinale tussen AZ en Feyenoord en de wielerklassieker Luik-Bastenaken-Luik.

AZ en Feyenoord gaan vandaag in De Kuip uitmaken wie de opvolger wordt van Vitesse als bekerwinnaar. AZ verloor vorig jaar nog de bekerfinale, een jaar eerder mocht Feyenoord 'de dennenappel' omhoog houden.

De honderdste bekerfinale met alle huldigingen en reacties is vanaf 18.00 uur rechtstreeks te volgen via Langs de Lijn op NPO Radio 1 en het liveblog op NOS.nl. Een samenvatting van het duel is te zien op NOS.nl en vanaf 22.15 uur in Studio Voetbal, waarin uiteraard ook wordt nagepraat over de wedstrijd.

Luik-Bastenaken-Luik live bij de NOS

Vandaag staat de laatste voorjaarsklassieker van 2018 op het programma: Luik-Bastenaken-Luik. Kan Wout Poels net als in 2016 de klassieker winnen of wordt het net als vorig jaar Alejandro Valverde?

Vanaf 13.45 uur is de koers live te volgen op NPO 1 en NOS.nl. En om 14.00 uur is ook Langs de Lijn er op NPO Radio 1 live bij.

Verder vandaag aandacht voor de tweede dag van het Nederlandse Fed Cup-team tegen Australië, de beslissing om de laatste plek in de play-offs om het landskampioenschap van de hoofdklasse hockey voor vrouwen (Laren-Oranje-Rood) en de NK roeien op de kleine nummers.

De uitzendingen van zondag 22 april

13.10 uur Studio Sport (met vanaf 13.45 uur Luik-Bastenaken-Luik) NPO 1 en NOS.nl
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
18.00 uur Liveblog bekerfinale AZ-Feyenoord NOS.nl
19.00 uur Studio Sport NPO 1 en NOS.nl
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.25 uur Studio Voetbal NPO 1 en NOS.nl

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl