Cristiano Ronaldo

Ronaldo redt een punt voor Real

Real Madrid heeft voor de dertiende keer deze competitie punten gemorst. De nummer drie van de Primera Division ontsnapte dankzij een late treffer van Ronaldo aan een thuisnederlaag tegen Athletic Club: 1-1.

Inaki Williams zette de bezoekers met een stiftje al vroeg op voorsprong. Athletic hield nog lang stand, maar in de 87ste minuut werd het 1-1 door Cristiano Ronaldo. De Portugees toucheerde de bal na een schot van Luka Modric.

Valencia boog thuis met 2-1 voor Getafe maar heeft de vierde plaats (die recht geeft op een Champions League-ticket) nog altijd stevig in handen.

Loïc Rémy zette Getafe na een kwartier op 1-0 en kort na rust scoorde hij opnieuw. Invaller Rodrigo deed daarna nog iets terug.