Robert Mühren
NOS SportAangepast

De sport van zaterdag bij de NOS

De spannende strijd tegen degradatie in de eredivisie gaat zaterdagavond verder. Hekkensluiter FC Twente moet het in Den Haag opnemen tegen ADO (18.30 uur) en nummer zeventien Sparta gaat op bezoek bij Vitesse (19.45 uur).

De twee duels zijn, net als VVV-Heerenveen (19.45 uur) en PEC Zwolle-Excelsior (20.45 uur) live te volgen via Teletekstpagina 818, Langs de Lijn op NPO Radio 1 en ons liveblog op NOS.nl.

De samenvattingen zijn te zien in Studio Sport Eredivisie om 22.45 uur (NOS.nl en NPO 1). In die uitzending wordt ook vooruitgeblikt op de kampioenswedstrijd van PSV. De Eindhovenaren ontvangen zondag naaste belager Ajax en zijn bij winst voor de 24ste keer landskampioen.

  • NOS
    Programma en uitslag eredivisie speelronde 31
  • NOS
    Stand eredivisie

In het Sportjournaal en in de late uitzending van Studio Sport wordt vooruitgeblikt op de Amstel Gold Race. Zondag wordt de enige Nederlandse wielerklassieker voor de 53ste keer verreden.

In Studio Sport zijn er ook reportages over de kwalificatie voor de Grand Prix van China, de wereldbekerfinale dressuur in Parijs en de Swim Cup in Eindhoven.

Amstel Gold Race live bij de NOS

Programma's zaterdag

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.30 uur Liveblog eredivisie NOS.nl
18.50 uur Sportjournaal NOS.nl en NPO 1
19.00 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.45 uur Studio Sport Eredivisie NOS.nl en NPO 1
23.40 uur Studio Sport NOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl