Gonzalo Higuaín en Paulo Dybala schakelen met Juve in de achtste finales Tottenham Hotspur uit
NOS Sport

De sport van dinsdag bij de NOS

Nu de rustige Paasdagen achter de rug zijn barst het Champions League-geweld weer los. Vandaag beginnen de kwartfinales, met niet de minste wedstrijden: Juventus-Real Madrid en Sevilla-Bayern München.

Beide duels zijn te volgen in ons liveblog op NOS.nl en in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1. Van Juve-Real, een herhaling van de finale van vorig jaar, is een samenvatting te zien in Nieuwsuur.

Nog meer voetbal vandaag, want de Oranjevrouwen bereiden zich in Nederland voor op de WK-kwalificatiewedstrijd van vrijdag tegen Noord-Ierland. Hoe ze dat doen is te horen in Langs de Lijn En Omstreken.

PKC of Fortuna?

Zaterdag staat de finale van de Korfbal League op het programma. TOP uit Sassenheim plaatste zich al, maar wie wordt de tegenstander? PKC en Fortuna strijden vanaf 20.30 uur in een derde en beslissende wedstrijd om een finaleplaats. Te volgen in Langs de Lijn En Omstreken.

Verder nemen de curlingmannen het op het WK in Las Vegas op tegen Schotland en zijn de renners in de Ronde van Baskenland toe aan de tweede etappe.

Uitzendingen dinsdag

13.10 uur Lunchjournaal NOS.nl en NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NOS.nl en NPO 1
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl