Bert van Marwijk geeft aanwijzingen tijdens de training met Australië
NOS SportAangepast

De sport van donderdag bij de NOS

Voetbal domineert vandaag de sportuitzendingen van de NOS. Ronald Koeman geeft een persconferentie in aanloop naar zijn debuut als bondscoach van Oranje, dat vrijdag in Amsterdam tegen Engeland speelt.

Beelden van het persgesprek en de afsluitende training van het Nederlands elftal zijn te zien in het Sportjournaal (18.45 uur) en het sportgedeelte van Nieuwsuur (22.40 uur).

Van Marwijk

In het Sportjournaal is verder een verslag te zien van de WK-voorbereiding van Australië, dat vrijdag tegen Noorwegen oefent. Bondscoach Bert van Marwijk en zijn assistent Mark van Bommel komen deze week in Oslo voor het eerst met hun selectie in actie.

Jong Oranje en handbalsters

Jong Oranje meet zich in Doetinchem vanaf 18.30 uur in een oefenduel met de Belgische leeftijdsgenoten. In het radioprogramma Langs de Lijn En Omstreken volgt in de loop van de avond een reportage over het team van coach Art Langeler.

De Nederlandse handbalsters spelen vanaf 18.00 uur in Györ de eerste van twee EK-kwalificatieduels met Hongarije. Een samenvatting van de wedstrijd is in Nieuwsuur te zien.

Uitzendingen 22 maart

13.10 uurLunchjournaalNPO 1
18.45 uurSportjournaalNPO 1 en NOS.nl
20.30 uurLangs de Lijn En OmstrekenNPO Radio 1
22.40 uurNieuwsuurNPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl