AS Roma viert een goal tegen Crotone
NOS VoetbalAangepast

AS Roma klopt Crotone, Icardi scoort vier keer voor Inter

AS Roma, met Kevin Strootman als invaller, heeft op bezoek bij Crotone geen fout gemaakt. Door doelpunten van Stephan El Shaarawy en Radja Nainggolan werd de laagvlieger met 2-0 geklopt. Door de zege consolideren de Romeinen de derde plaats in de Serie A.

Atalanta Bergamo rolde Hellas Verona op. De bezoekers wonnen met 5-0. De voor Oranje opgeroepen Marten de Roon viel na rust in, terwijl de eveneens geselecteerde Hans Hateboer het gehele duel op de bank bleef.

AC Milan had in San Siro veel moeite met Chievo Verona, maar won toch: 3-2. André Silva maakte in de slotfase de winnende treffer.

Mauro Icardi

Aanvaller Mauro Icardi hielp Internazionale aan een grote zege op bezoek bij Sampdoria: 0-5. De topschutter van de club uit Milaan maakte liefst vier doelpunten. De Kroaat Ivan Perisic maakte het kwintet vol.

Inter, in december nog de koploper, staat dankzij de overwinning voorlopig weer vierde, een plaats die recht geeft op deelname aan de Champions League.

Icardi staat nu tweede op de Italiaanse topscorerslijst met 22 doelpunten. Alleen Lazio-spits Ciro Immobile maakte meer doelpunten (24).

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl