Clarence Seedorf

Weer geen zege Seedorf, degradatie dreigt

Clarence Seedorf heeft ook zijn zevende wedstrijd als coach van Deportivo La Coruña niet weten te winnen. Hoewel zijn ploeg wel scoorde, iets wat pas één keer eerder was gelukt, kon mede degradatiekandidaat Las Palmas niet worden verslagen. Het werd 1-1.

Het duel begon dramatisch voor Deportivo. Na dom balverlies van Fernando Navarro kon Alen Halilovic al in de derde minuut de uitploeg op voorsprong schieten.

Twintig minuten later kon Seedorf eindelijk weer eens juichen. Raul Albentoso kon vrij inkoppen uit een hoekschop.

Kansen, geen doelpunten

Vlak voor tijd kreeg Deportivo nog een aantal hele grote mogelijkheden om de winnende treffer te maken, maar het geluk had Seedorf niet aan zijn zijde.

Met het gelijkspel schieten beide ploegen niks op. Deportivo blijft negentiende met zeven punten achter een veilige plaats. Las Palmas staat een plaatsje boven de ploeg van Seedorf, zes punten achter op de eerste club boven de streep; Levante.

Seedorf wacht een zwaar programma. Met nog negen wedstrijden voor de boeg moet Deportivo nog tegen de gehele top zes van de Primera División, met uitzondering van Real Madrid.