Jordi Alba, Lionel Messi and Luis Suarez voeren topoverleg
NOS SportAangepast

De sport van woensdag bij de NOS

In de Champions League worden vanavond de laatste kwartfinalisten bekend. Bayern München gaat op bezoek bij Besiktas en Barcelona neemt het thuis op tegen Chelsea. Ook de basketballers van Donar gaan voor een plaats bij de laatste acht van een Europese competitie.

De wedstrijd in Istanboel begint al om 18.00 uur, in Barcelona wordt om 20.45 uur afgetrapt. Beide wedstrijden zijn live te volgen in een blog op NOS.nl en in de NOS-app, maar ook op NPO Radio 1 (vanaf 20.30 uur).

Bayern is al zo goed als zeker van de kwartfinales na de 5-0 thuisoverwinning op de Turken, maar de strijd tussen Barcelona en Chelsea belooft na het 1-1 gelijkspel in Londen nog spannend te worden.

Basketbal: Donar speelt return Europe Cup

Er is ook aandacht voor de Europe Cup-wedstrijd van Donar. De basketballers spelen een return in Roemenië, nadat er vorige week in eigen huis met 103-76 gewonnen werd van Cluj Napoca.

Ruime zege voor basketballers Donar in Europe Cup

De Paralympische Spelen in Pyeongchang zijn toe aan de vijfde dag. Om 22.45 uur zenden we een samenvatting van vandaag uit, met Jeroen Kampschreur, Niels de Langen, Jeffrey Stuut en Linda van Impelen in actie op de reuzenslalom.

Uitzendingen woensdag

13.00 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn en Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2
22.45 uur Paralympische Spelen NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl