Feyenoord-aanvaller Nicolai Jorgensen in duel met PSV-speler Nicolas Isimat-Mirin
NOS SportAangepast

De sport van zondag bij de NOS

Een heuse topper vandaag in de eredivisie. Feyenoord-PSV is vanaf 14.30 uur rechtstreeks te volgen in een liveblog op NOS.nl en via flitsen op NPO Radio 1, net als alle andere eredivisiewedstrijden.

Iets na 14.00 uur blikken we vanuit de Kuip al vooruit op Feyenoord-PSV. Dan is Ajax-ADO Den Haag al bijna klaar. Dat duel begint om 12.30 uur. De andere wedstrijden zijn Willem II-Roda JC (14.30 uur) en FC Utrecht-FC Twente (16.45 uur).

Een samenvatting van alle eredivisiewedstrijden is vanaf 19.00 uur te zien op NOS.nl en NPO 1. Later op de avond neemt Tom Egbers in Studio Voetbal samen met Pierre van Hooijdonk, Ron Jans en Sjoerd Mossou de voetbaldag nog eens door.

Uitslagen en programma speelronde 25

Verder wordt er vandaag gefietst in Kuurne-Brussel-Kuurne. Daar hebben we geen beelden van, maar op NPO Radio 1 is er in Langs de Lijn volop aandacht voor deze koers.

In onze middaguitzending op televisie een rechtstreeks verslag van de korfbalwedstrijd tussen AKC Blauw-Wit en LDODK/Rinsma en beelden van het marathonschaatsen in Lulea.

Uitzendingen

14.00 uurLangs de Lijn NPO Radio 1
14.07 uurStudio SportNOS.nl en NPO 1
19.00 uurStudio Sport EredivisieNOS.nl en NPO 1
22.00 uurLangs de LijnNPO Radio 1
22.06 uurStudio VoetbalNOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl