Tom van Weert
NOS SportAangepast

De sport van vrijdag bij de NOS

De Olympische Spelen in Pyeongchang domineren nog steeds het sportnieuws, maar het weekeinde nadert en dus zijn de ogen ook weer gericht op de eredivisie.

Zo staat vanavond in de eredivisie het duel tussen FC Groningen en NAC Breda op het programma. De wedstrijd kan live worden gevolgd via NOS.nl, Teletekstpagina 820 en via Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1.

Een samenvatting de wedstrijd zal te zien zijn in Eredivisie op Vrijdag, dat om 22.26 uur op NOS.nl en NPO 1 begint. In die uitzending wordt uiteraard ook weer geraced in het kader van de Zandvoort Cup. Daarnaast is er ook aandacht voor de topper van komende zondag tussen Feyenoord en PSV en de wedstrijd Ajax-ADO Den Haag.

Programma 25ste speelronde eredivisie

Ook in Nieuwsuur komt ADO Den Haag aan bod. Ricardo Kishna werkt bij de Haagse club aan zijn herstel na het oplopen van een zware knieblessure. Hij krijgt daarbij hulp van John Nieuwenburg, die fysiektrainer is bij ADO, maar als oud-voetballer ook alles weet van kniekwetsuren.

In Langs de Lijn En Omstreken (vanaf 20.30 uur op NPO Radio 1) bespreken Renate Groenewold en Bart Veldkamp de 1.000 meter voor de mannen in het olympisch schaatstoernooi en zijn de mannen van het Nederlands curlingteam te gast vanwege de curlingfinale in Pyeongchang.

Programma's vrijdag

13.10 uurLunchjournaalNPO 1
20.30 uurLangs de Lijn En OmstrekenNPO Radio 1
22.26 uurEredivisie op VrijdagNOS.nl en NPO 1
22.40 uurNieuwsuurNPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl