De Canadese Cassie Sharpe in actie bij de kwalificaties, die zij won
NOS Sport

Dit staat er vannacht op het olympisch programma

Dag 11 van de Olympische Spelen wordt er een zonder Nederlandse medaillekansen. Komen er dan helemaal geen sporters van TeamNL in actie? Jawel, de shorttrackers. Maar zij komen vandaag alleen in actie tijdens de series.

Dat is pas aan het eind van de ochtend (vanaf 11.00 uur), maar ook voor die tijd is er volop sport uit Pyeongchang. Onze live-uitzending begint om 03.50 uur op NOS.nl en NPO 1. De nachtbrakers kunnen zich opmaken voor het ijsdansen, waar de vrije dans van commentaar wordt voorzien door Hans van Zetten.

Verder beelden van de finale van het freestyle skiën: de finale op de halfpipe voor vrouwen. Bij de mannen zijn de kwalificatieruns op de halfpipe. Verder in onze uitzending aandacht voor de curlingmannen van Japan en Canada die het tegen elkaar opnemen.

Ochtenduitzending

Voor wie vroeg aan het werk moet; de ochtenduitzending van Pyeongchang Vandaag, waarin we de nacht samenvatten en vooruitblikken op de rest van de dag, begint om 07.00 uur op NOS.nl en NPO 1. Daarin onder meer beelden van het ijshockey: de kwartfinale bij de mannen tussen de VS en Slowakije.

De medailleonderdelen van dinsdag 19 februari

Nederlandse tijd
02.00 uurkunstrijdenvrije dans gemengd
02.30 uurfreestyle skihalfpipe vrouwen
11.00 uurshorttrackrelay vrouwen
12.15 uurbiatlongemengde estafette
13.45 uurNoordse combinatiefinaleonderdeel langlaufen

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl