Edden Hazard krijgt de felicitaties van Olivier Giroud

Chelsea toont tegen WBA tekenen van herstel

Chelsea heeft zich na flinke zeperds tegen Bournemouth en Watford opgericht. The Blues heroverden in de Premier League door de 3-0 zege op hekkensluiter West Bromwich Albion de vierde plaats op Tottenham Hotspur.

West Brom, dat aanvaller Daniel Sturridge al na drie minuten geblesseerd zag uitvallen, was niet veel minder, kreeg een handvol grote kansen, maar ging daar wel erg slordig mee om.

Chelsea was effectiever. Eden Hazard scoorde halverwege de eerste helft na een één-twee met Olivier Giroud en, net toen The Baggies na rust roken aan de 1-1, sloeg de ploeg nogmaals toe.

Victor Moses kreeg de bal met een gelukje voor zijn voeten en bedacht zich geen moment. De 3-0, een verdekt schot van Hazard in de korte hoek, was geflatteerd.