In Arnhem zijn vier mensen naar het ziekenhuis gebracht na een geweldsincident.
NOS NieuwsAangepast

Man uit Mook verdacht van zware mishandeling, poging tot moord

Een 40-jarige man uit Mook wordt door de politie verdacht van zware mishandeling en poging tot moord. Hij werd gisteren opgepakt na een uit de hand gelopen ruzie in een woning in Arnhem. De drie bewoners van het huis en de vermeende dader raakten daarbij gewond.

Meer dan dat er in de woning een "conflict is geweest waarbij de zaak is geëscaleerd", wil de politie niet zeggen. Maar het geweld was dusdanig dat alle vier betrokkenen naar het ziekenhuis moesten. Ze verkeren buiten levensgevaar, zegt de politie. "Het gaat naar omstandigheden goed."

'Traumatische gebeurtenis'

De politie trof in de woning vijf bewoners aan: een man van 49, twee vrouwen van 33 en 51 jaar en twee kinderen. De kinderen zijn ongedeerd maar hebben volgens een politie wel het een en ander meegekregen van het gewelddadige voorval. "Dit moet een traumatische gebeurtenis zijn geweest", zegt de politie.

De man uit Mook, die ook gewond was, werd aangehouden in een willekeurig woonhuis verderop in de wijk. Hij had daar aangebeld en was naar binnen gelopen toen er werd opengedaan.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl