Ronald Koeman
NOS SportAangepast

De sport van dinsdag bij de NOS

Ronald Koeman wordt vanmiddag gepresenteerd als nieuwe bondscoach van het Nederlandse Elftal. De KNVB geeft een persconferentie die rechtsreeks kan worden gevolgd op NOS.nl en de Facebookpagina van NOS Sport.

Ook Koemans assistenten en de nieuwe technisch directeur, Nico-Jan Hoogma, zullen door de voetbalbond worden gepresenteerd. Een verslag van de persconferentie is te zien in het Sportjournaal (18.45 uur) op NPO 1 en Nieuwsuur, omstreeks 22.40 uur op NPO 2.

Vanaf 19.30 uur is er op de Facebookpagina van NOS Sport een live Q&A met presentator Herman van der Zandt en voetbalcommentator Arno Vermeulen, waarin ze vragen beantwoorden over de aanstelling van Koeman en de gang van zaken bij de KNVB.

Rondleiding in olympisch dorp

Over vier dagen wordt in Pyeongchang het olympisch vuur onstoken en beginnen de 23ste Winterspelen. Presentator Henry Schut is al een tijdje in Zuid-Korea en geeft vandaag een rondleiding door het olympisch dorp. Zijn tour is te zien op NPO 1 na het Achtuurjournaal.

De Nederlandse appartementen in het olympisch dorp

In Langs de Lijn En Omstreken is onder meer Richard Krajicek te gast. De directeur van het ABN Amro World Tennis Tournament blikt vooruit op 'zijn' toernooi dat volgende week maandag begint. Krajicek zit tussen 21.00 en 22.00 uur bij Robbert Meeder en Renze Klamer in de studio.

Midweekse speelronde

De eredivisie begint vanavond aan een midweekse speelronde. Om 20.45 uur ontvangt PEC Zwolle, de nummer vijf in de eredivisie, sc Heerenveen, dat drie plaatsen lager staat. Het duel kan live worden gevolgd via Teletekstpagina 820 en Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1.

De samenvatting van PEC Zwolle-sc Heerenveen is om 22.28 uur te zien op NOS.nl en NPO 1.

Programma speelronde 22 van de eredivisie

Programma's dinsdag

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
16.30 LIVE: presentatie bondscoach KNVB NOS.nl en Facebook/NOS Sport
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
20.25 uur Olympisch journaal NPO 1 en NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.28 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1 en NOS.nl
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl