Mathieu van der Poel
NOS Sport

De sport van donderdag bij de NOS

Met Willem II-Roda JC staat de laatste kwartfinale van het KNVB-bekertoernooi op het programma. Voor beide clubs, in de eredivisie niet bepaald hoogvliegers, geldt dat het bereiken van de laatste vier het seizoen een beetje meer kleur kan geven. De winnaar van het duel voegt zich bij FC Twente, Feyenoord en AZ.

De wedstrijd kan live gevolgd worden via een blog op NOS.nl, Teletekstpagina 814 en Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1. Na afloop is de loting voor de halve finales ook weer live te volgen op NOS.nl en Teletekst.

Kwartfinales KNVB-beker

FC TwenteSC Cambuur3-1
FeyenoordPSV2-0
AZPEC Zwolle4-1
Willem IIRoda JC

Komende zaterdag en zondag worden in het Limburgse Valkenburg de WK veldrijden gehouden. Wie zijn de kanshebbers en met welke outsiders moeten de Nederlanders rekening houden?

In het Sportjournaal en in Nieuwsuur wordt vooruitgeblikt op de wedstrijden waarin Marianne Vos een van de Nederlandse troeven bij de vrouwen is en Mathieu van der Poel als absolute favoriet bij de mannen aan de start verschijnt.

In Langs de Lijn En Omstreken komt rugbyer Tim Visser aan het woord. Met de Nederlandse Schot wordt vooruit gekeken naar de Six Nations, het toernooi waaraan de zes beste rugbylanden van Europa meedoen.

Programma's donderdag

13.10 uurLunchjournaalNPO 1
18.45 uurSportjournaalNOS.nl en NPO 1
20.30 uurLangs de Lijn En OmstrekenNPO Radio 1
22.40 uurNieuwsuurNPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl