Jeremy Piven
NOS Nieuws

Meer vrouwen beschuldigen acteur Jeremy Piven van misbruik

Acteur Jeremy Piven wordt door nog eens drie vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. Dat meldt Buzzfeed.

Het misbruik door de Entourage-acteur zou hebben plaatsgevonden in de jaren 80 en 90. Twee van de vrouwen zeggen dat Piven zich heeft opgedrongen aan hen. Dat gebeurde op een filmset en in een hotel. De derde zegt dat hij haar na een date had uitgenodigd bij hem thuis, waar hij haar aanrandde.

In een geschreven reactie laat de acteur aan Buzzfeed weten dat de beschuldigingen niet kloppen. "Ik heb me nooit opgedrongen aan iemand anders. Sterker nog: als vrouwen ooit 'nee' zeiden, stopte ik", schrijft hij.

Eerder beschuldigingen

In oktober en november werd Piven ook al beschuldigd van seksueel misbruik. Hij sprak die beschuldigingen toen ook tegen en deed ze af als "verzinsels die bedoeld zijn om de huidige mediastorm om te zetten in economisch gewin".

De drie vrouwen zeggen dat ze nu met de nieuwe beschuldigingen naar buiten treden, omdat ze gefrustreerd zijn dat Piven ontkent dat hij ooit vrouwen heeft aangerand.

Nadat de beschuldigingen in november bekend werden, besloot de omroep CBS om te stoppen met het tv-programma Wisdom of the Crowd, waarin Piven de hoofdrol speelt.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl