Memphis Depay

Goudhaantje Depay vloert Paris Saint-Germain in blessuretijd

Olympique Lyonnais heeft Paris Saint-Germain op de tweede nederlaag van het seizoen getrakteerd. Memphis Depay bezorgde thuisploeg met een fraaie uithaal in blessuretijd de zege: 2-1.

Al na twee minuten brak Nabil Fekir de wedstrijd open door Lyon met een vrije trap van ruim 25 meter, waar PSG-doelman Alphonse Areola niet op rekende, op voorsprong te zetten.

Layvin Kurzawa hielp de Parijzenaren langszij door een voorzet van Dani Alves snoeihard via de onderkant van de lat binnen te schieten.

Rood Alves

Na 57 minuten moest Paris Saint-Germain met tien man verder omdat Alves een rode kaart had gekregen wegens het intimideren van scheidsrechter Clément Turpin.

Depay kwam in de 69ste minuut het veld in en werd in de vierde minuut van de blessuretijd de held van Lyon. De aanvaller maakte vanaf links een actie naar binnen en haalde vervolgens van ruim 25 meter uit, waarna er een flink feest in het stadion losbarstte.