NOS SportAangepast

De sport van zondag bij de NOS

Er staat deze zondag veel sport op het programma, maar één wedstrijd steekt er toch bovenuit: Ajax-Feyenoord. Aftrap: 14.30 uur in de Amsterdam Arena.

Tien jaar Ajax-Feyenoord in anderhalve minuut

Vanaf 13.30 uur wordt er in Studio Sport op NPO 1 al vooruitgeblikt naar de Klassieker. Vanaf 14.00 uur is er ook alle aandacht in Langs de Lijn op NPO Radio 1.

De wedstrijd is vervolgens rechtstreeks te volgen in Langs de Lijn en via het liveblog op NOS.nl. Om 19.00 uur is er een uitgebreide samenvatting van Ajax-Feyenoord in Studio Sport, eventueel met het bord op schoot.

Dat geldt natuurlijk ook voor de andere drie eredivisiewedstrijden van vandaag, waarbij het duel tussen Heracles en koploper PSV eveneens in het oog springt.

  • NOS
    Programma en uitslagen 19de speelronde
  • NOS
    Stand eredivisie

Schaatsen en veldrijden

De derde en laatste dag van de wereldbekerwedstrijden schaatsen in Erfurt zijn te volgen in Studio Sport op NPO 1 en NOS.nl. Er staan vier afstanden op het programma: de 500 en 1.000 meter bij de mannen en de 1.000 en 3.000 meter bij de vrouwen.

En ook rechtstreeks te volgen op NOS.nl: de wereldbekerwedstrijden veldrijden in het Franse Nommay. Om 13.30 uur is de start bij de vrouwen, om 15.00 uur beginnen de mannen.

Verder is er in de uitzendingen van Studio Sport onder meer aandacht voor de Australian Open, de wereldbeker baanwielrennen in Minsk en de EK kunstrijden in Moskou.

Zondag in Andere Tijden Sport: Veldkamp in Albertville

Andere Tijden Sport en Studio Voetbal

Om iets na 22.00 uur is het tijd voor een nieuwe Andere Tijden Sport. We reizen met Bart Veldkamp mee van Davos naar Albertville, waar hij in 1992 het mooiste moment uit zijn carrière meemaakte. Maar niet alles ging over rozen, blijkt uit deze aflevering met als titel: 'Faalangst en olympisch goud: Bart Veldkamp en de weg naar Albertville'.

De lange sportdag wordt afgesloten met Studio Voetbal, waarin Pierre van Hooijdonk, Kees Jansma en Arno Vermeulen onder leiding van Tom Egbers terugkijken op de Klassieker en de andere duels van vandaag.

Uitzendingen zondag

13.10 uurStudio Sport, met o.a. WB schaatsenNPO 1 en NOS.nl
13.30 uurWB veldrijden in Nommay (v)NOS.nl
14.00 uurLangs de LijnNPO Radio 1
15.00 uurWB veldrijden in Nommay (m)NOS.nl
18.10 uurStudio SportNPO 1 en NOS.nl
19.00 uurStudio Sport EredivisieNPO 1 en NOS.nl
22.00 uurLangs de LijnNPO Radio 1
22.02 uurAndere Tijden Sport: Bart VeldkampNPO 1 en NOS.nl
22.39 uurStudio VoetbalNPO 1 en NOS.nl

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl