Kiki Bertens
NOS SportAangepast

De sport van vrijdag bij de NOS

Bij de Australian Open in Melbourne neemt Kiki Bertens het vandaag op tegen de Deense Caroline Wozniacki. Het duel van de Wateringse met de nummer twee van de plaatsingslijst is live te volgen via Teletekstpagina 655. De samenvatting van de wedstrijd is te zien in het Sportjournaal en in Nieuwsuur.

Er wordt niet alleen getennist aan de andere kant van de wereld. De wielrenners zijn actief in de Tour Down Under en die koers is aanbeland bij de vierde etappe, een rit over 128 kilometer van Norwood naar Uraidla.

Het was wereldkampioen Peter Sagan die met de ritzege aan de haal ging.

Programma speelronde 19

In de eredivisie staat met FC Utrecht-AZ de eerste wedstrijd van de negentiende speelronde op het programma. De thuisploeg speelt voor het eerst een competitieduel onder de nieuwe trainer Jean-Paul de Jong.

Het duel is live te volgen via Teletekstpagina 820 en de samenvatting van de wedstrijd is te zien in Eredivisie op Vrijdag om 22.25 uur op NOS.nl en NPO 1.

Eerder op de dag zijn we bij de persconferenties van Ajax en Feyenoord. In de aanloop naar de Klassieker komen Ajax-trainer Erik ten Hag en Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst aan het woord.

Ayoub over Feyenoord: hèhè, hard werken niet voor niets geweest

Schaatsen in Erfurt

Met nog 21 dagen tot de Spelen van Pyeongchang hebben de schaatsers bij de wereldbekerwedstrijden in Erfurt hun laatste internationale krachtmeting. Niet alle toppers zijn aanwezig. Zo kiezen Sven Kramer en Carlijn Achtereekte voor een trainingsstage in het Italiaanse Collalbo.

De wedstrijden van de schaatsers die wel aanwezig zijn, onder wie wereldrecordhouder Ted-Jan Bloemen, zijn vanaf het eerste startschot rond 15.00 uur te zien via NOS.nl. Om 16.00 uur haakt Studio Sport op NPO 2 aan.

Programma's vrijdag

13.10 uurLunchjournaalNPO 1
15.00 uurWB schaatsen ErfurtNOS.nl
16.00 uurStudio Sport schaatsenNOS.nl en NPO 2
18.45 uurSportjournaalNOS.nl en NPO 1
22.00 uurLangs de Lijn En OmstrekenNPO Radio 1
22.40 uurEredivisie op VrijdagNOS.nl en NPO 1
22.40 uurNieuwsuurNPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl