Joey Pelupessy
NOS VoetbalAangepast

Pelupessy naar Sheffield, Idrissi is AZ'er

Heracles verliest aanvoerder Joey Pelupessy. Hij verhuist naar Sheffield Wednesday. Groningen-aanvaller Oussama Idrissi is vanaf nu AZ'er.

Pelupessy (24) was een van de sterkhouders op het middenveld van Heracles. Omdat zijn contract aan het einde van dit seizoen afloopt krijgt de Almelose club nog een vergoeding voor Pelupessy, die sinds 2014 voor Heracles speelde.

Idrissi naar AZ

Zijn komst werd op de nieuwjaarsreceptie van AZ al aangekondigd en nu zijn de laatste plooien gladgestreken: Oussama Idrissi verhuist van FC Groningen naar AZ.

De 21-jarige aanvaller tekent een contract tot de zomer van 2022 in Alkmaar. Op de website van AZ zegt Idrissi: "Ik was na het eerste gesprek met AZ gelijk overtuigd dat ik naar deze club moest gaan. Daarna heb ik ook met de trainer een goed gesprek gehad over voetbal, verwachtingen en de speelstijl van AZ."

Idrissi komt uit de jeugd van Feyenoord en speelde sinds 2015 voor FC Groningen. AZ was na de verhuur van Dabney dos Santos en Fred Friday aan Sparta op zoek naar offensieve versterking.

Oussama Idrissi

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl