NOS VoetbalAangepast

Romero swingt nu al bij PSV, toch mag De Jong nog niet weg

De nieuwjaarsreceptie van PSV stond in het teken van de presentatie van de Argentijnse belofte Maximiliano Romero. Onder luide en swingende muziek. Ploeggenoot Santiago Arias trad op als tolk.

Arias tolkt bij swingende presentatie Romero

Ruim 1.500 PSV-supporters zagen 'Mister PSV' Willy van der Kuijlen de 19-jarige Argentijnse aanvaller, die voor ruim tien miljoen euro werd overgenomen van Vélez Sarsfield, zijn eerste shirt overhandigen.

"We moeten hem snel de taal bijbrengen, maar voor de rest is het een vrolijke open jongen, die tijdens het trainingskamp makkelijk is opgenomen in de groep", liet Marcel Brands weten.

Anticiperen op vertrek De Jong

De technisch directeur wil met de komst van Romero al anticiperen op een vertrek van de buiten beeld geraakte Luuk de Jong, al zal dat niet voor de zomer gebeuren. "Hij blijft deze winter nog bij ons."

Brands: met Romero anticiperen we op vertrek De Jong

De Jong werd de afgelopen tijd in verband gebracht met het Mexicaanse Club América. Brands: "We weten dat Luuk een keer zal vertrekken en ook dat we Jürgen Locadia niet elk seizoen kunnen tegenhouden."

Heeft PSV nog een linksback nodig? "Alleen als die aanmerkelijk beter is dan Joshua Brenet. Ik heb ook namen gehoord als Jairo Riedewald en Patrick van Aanholt. Die spelen in Engeland en dat is dan niet haalbaar", sluit Brands af.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl