Valencia-speler Guedes baalt in de wedstrijd tegen Villarreal

Valencia loopt tweede plaats mis

Valencia heeft de kans laten liggen om in de Spaanse competitie de tweede plaats van Atlético Madrid over te nemen. De ploeg verloor thuis van Villarreal (0-1) en blijft daardoor derde met twee punten achterstand op Atlético en maar liefst elf punten op koploper Barcelona, dat eerder vandaag van Real Madrid won.

Carlos Bacca zette Villarreal met een schot in de linkerbenedenhoek na 25 minuten op 1-0. Valencia ging daarna fel op jacht naar de gelijkmaker, zag doelman Asenjo schoten van Montoya en Zaza keren en Paulista op de lat koppen.

Het duel werd allengs gemener en er vielen liefst twaalf gele kaarten, waarvan twee binnen drie minuten voor Zaza. Ook Trigueras (Villarreal) moest met twee keer geel van het veld.

Atlético Madrid liep gisteravond tegen zijn eerste nederlaag van het seizoen op. Espanyol wees thuis de nummer twee dankzij een late treffer van Garcia met 1-0 terug.